my new lovers without pictures

Bonjour bonjour!

Nu har jag äntligen skaffat mig ett par kängor, så nu slipper jag förhoppningsvis gå runt och frysa om fötterna. Jag såg de som hastigast för första gången igår på väg till Eriksdalshallen. Zoe. Nu är de mina :D Och dessutom såg jag världens finaste bruna kilklackar som ska bli mina i jul! Yippie yay!


unknown.

Bisous.


For the first time in my life ...

Yay! Jag fattar min matte :D Nästan hela röda kursen! Jag är nog den mest trögtänkta personen när det gäller matte. Det är som en stor mur som blockerar min hjärna. Och för en gångs skull öppnades muren. Eller det var nog snarare matten som bröt sig igenom den. Nu gäller det bara att komma ihåg allt imorgon, så kan jag fixa en VG.

BY THE WAY, min och Maya's watch out commercial=fierce!Bisous bisous!


accordationNär jag får tid ska jag lära mig att spela det här på dragspel!Bisousbisous.

Happy faces

Sammanfattning av helgen.

1. Fredag

Min kaninlampa har kommit, jag bakar macaroons, får feber, KLara ich Tove kommer hit, vi kollar på Amélie.

2. Lördag

Jag vaknar klockan två på natten, tar ipren och har ångest över att jag varken får spela matchen eller döma. Tillbringar större delen av dagen i min säng. Febern stiger till 40,3 runt klockan halv sex. Ligger nerbäddad under duntäcke och filt med mjukisbyxor, fleecetröja, t-shirt och feta strumpor, men ändå fryser jag så att jag skakar. Jag blir helt febervirrig och kan inte riktigt kontrollera mig själv. Jag försöker sova med halva delen av mig vill inte. Mamma tycker att jag ska kolla på TV i min säng, men jag är för virrig för att veta att man kan kolla på TV med datorn. Jag stressar upp mig och tror att jag ska dö, mamma ger mig ipren efter att jag bett om det. Jag har inte min fleecetröja på mig längre. (Ipren var det enda jag kunde hålla koll på). Jag börjar svettas och febern sjunker långsamt. Pappa kommer hem från matchen. Jag sms:ar med Maya. Äter äcklig Varma Koppensoppa som jag kryddar med Mango Chutney och chili sauce. Jag hade helt glömt bort att varma koppen's soppor är så smaklösa. Jag kommer även på att jag vill ha en over sized vit t-shirt med texten "Hela världen är så underbar" skrivet med färgglada pennor (eller nåt sånt). Jag kollar lite på TV och febern sjunker så småningom till 38.

3. Söndag

Jag vaknar upp så hes att jag knappt kan prata. Inte så mycket feber alls. Tråkar runt här hemma hela dagen. På kvällen kommer pappa hem med Vogue Paris. Yay.

Och nu är det måndag. Lite mer feber igen och massor med teknik att göra.

Bisous.


i can feel the swine flu crawl on my back

Bonjour.

Här ligger jag med 39 graders feber och en stor klump av slem i halsen. Hello swine flu är det enda jag säger. Jag går på ipren och ångesten över att inte få spela match. Det är så kallt! Anyway, i wish you good luck!


this pic taken by maya with emmas camera, makes me miss my bangs.

Bisousbisous.


hello bunnylamp!Bisous!

bonjour vélos!Bisousbisous.

When the Merry-Go-Rounds Sleeps!

Makes me feel nostalgic! Jag saknar de gamla julkalendrarna lite. Har kollat runt lite på youtube och hittat det här.

/>

Väcker gamla minnen. Och nästa gång jag besöker någon nojespark ska jag fota alla karuseller!Bisous bisous <3

BACK TO LIFE

Back to reality! En hel jävla vecka har gått sedan höstlovet.  Jag klarade av den! It's like a miracle. Engelskaföredrag+konsthistoriaprov som förvandlades till en förhör+matchledarutbildning+träning+spelarmöte+träning som jag visserligen inte fick gå på+soinlämning+soinlämning+matteläxa!

Såhär ser min planering ut för idag och imorgon: stan+match med killarna+yay!+baka macaroons eller något annat gott+IKEA+fars dag.BISOUS.

RSS 2.0