great/pics

SKOLFOTONA HAR KOMMIT!

Aaaahhh :D Jag ser helt sjuk ut! Men sånt är livet. Nu ska jag plugga.



BISOUS


SHOES!

http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=175039&parent_category_rn=175013&productId=1246951&langId=-1

BISOUS.

Lost in Drowsiness

Usch. Jag vaknade just upp av världens skummaste känsla av att det var tisdag. Något har fått mig att somna. Det är säkert den där jävla färglukten från taket. Nu måste jag jobba.

BISOUS.

Vad kunde jag har gjort idag


Spelat match med killarna.



Men gissa vad jag måste göra istället? PLUGGA! och gå till min kusin som fyller år.

BISOUS.

Min dag i bilder


Jag hittade gamla månadsvykort från förr.


Jordgubbar! Som igår.


Jag hittade en gammal bild som jag ritat på Brandy och Mr.Whiskers (dvs Herr Morris).


Jag tömde mitt rum.


Hittade lite socker från London.


Kartongen fylldes.


Jag hittade en fin hjärtformad ask.


En gammal väska som kan komma till användning.


Vi flyttade ut alla mina saker till vardagsrummet. Jag rensade min garderob.


Middag.


BISOUS!

Fröken Söt och Valentinaväskan

Bonjour bonjour!

Jag kom precis tillbaka från Söder. Tove hittade ingen praoplats. Men vi var inne på Fröket Söt. De har så söta klänningar där! dit ska jag gå om jag inte hinner sy något till i vår. Sedan köpte jag en lila Valentina Bag på Monki :D När jag blir rik ska jag shoppa loss!

Ikväll blir det myskväll, så jag ska baka en kladdkaka. Och mitt föredrag gick super :D



BISOUS.


H for Happines

Bonjour bonjour!

Nu har jag läst och läst och läst på mitt föredrag. Jag har till och med gått igenom det för mig själv tre gånger. Jag låter nästan lika drogad som hon Maria Montezami i Hollywood fruar. Hahaha :D Det är i försig inget positivt ... men imorgon kommer det nog att låta lite bättre. Då kör jag på min speciella taktik, nämligen glädjen! Ni får le mot mig så att jag blir glad och ler tillbaka. Då blir min nervositet nästan som bortblåst.

Men snart ska jag äta. Sedan blir det träning! Jag har en liten glädjande överraskning till Maya!


Mitt snygga smile, eh hehe.


BISOUS!


Ledarlicensutbildning

Yes yes. Snart ska jag iväg på den här tråkiga tretimmarsutbildningen. Sedan kommer jag att kunna stå och skrika så mycket jag vill i båset. Senare i höst ska jag nog gå någon sorts domarutbildning också. Då kan jag utvisa de som tror att de bara kan stå och skrika ut vad som helst. Och snacka om att jag ska utvisa alla förjävliga föräldrar! Muhaha.

Nu blev jag jättesugen på att åka snowboard! aaahhh. Jag måste åka till Kläppen!

Bisous.

Tea Party!

Bonjour bonjour!

I just got this bright idea that right now I'm going to write in English, just beacuse English is such a nice language!And I just want to move away. I'm so sick of Sweden.

I had the wierdest dream last night. It was so wierd that I'm not going to tell you about it!

I felt totally lost today and I forgot to eat my petit goûter. I really need to sleep! But I don't have the time. And I feel so lazy. I have much time for home work, but I don't withstand to finish it (my home work). That's really sad. I think I need a life coach or something. I don't really know what it's called. A life coach that pushes me to do my home work, reminds me to eat and go to sleep, and especially to clean. All the running makes me lazy (maybe that's the opposites of each other, or whatever ... ).

Enough of me me me.




Bisousbisous.


Orientering orientering orientering!

Bonjour bonjour!

Tillbaka från orienteringen. Det var fett nice, och vi var så taggade innan. 16 kontroller på 54 min. Yay. Grymt jobbat allihopa!

Nu ska jag äta och plugga matte.





Bisous.

Entering the Bunny House

Bonjour bonjour!

JAG ÄR SÅHÄR TRÖTT IDAG! Jag har varit trött hela helgen. Vi vann i alla fall säsongens första match mot Täby FC. Det var roligt, men de var lite sura och käftiga. Jag var kapten och skitförvånad. När vi var på väg uppför trappan till hallen stod hela Täby i ingången. De frågade om det vara var vi, fem pers liksom :D heh. Men vi hade ju 96:orna också. Sedan gjorde jag min snygga "entering" ena långsidan av hallen. Det var tur att ingen såg det, för det var inte så snyggt. Jag skulle precis ta en klunk vatten när jag råkade svälja fel. Men jag hann ta en stor klunk vatten innan jag började hosta, så när jag väl började hosta följde allt vatten med ut också. Snyggt. Haha.

Imorgon är det orientering, hurra hurra. I helgen måste jag plugga plugga plugga. Och gissa vad jag ska göra nu? PLUGGA!



Och jag har kommit fram till att jag ska beställa den här.


Bisousbisous.

Anguish

Jag har seriöst ångest inför idag. Jag vet inte vad jag ska göra. Först är det match, sedan är det grilla. Jag måste plugga som en galning, och jag orkar inte stressa i veckan. Vad ska jag göra? Jag orkar inte vara hemma hela kvällen. Samtidigt vill jag hem ikväll.



Bisous.


The Lion King on Pearls


Lion King on Pearls. xoxo.


Coco Avant Chanel

Bonjour bonjour!

Snart ska jag iväg till Freja och möta Rebecca. och jag ska köpa hallon! :D



BISOUS!

The Fantabulous Dress

YES YES YES! Vet ni vad? Jag är så glad! För imorgon har vi sommorgon. Och jag har dessutom hittat den gröna Atonement-klänningen som jag så länge velat ha. Men jag ska nog sy en egen i lite annat material. Nice nice.

Nu ska jag duscha.

BISOUS!


Mission Accomplished 3

Haha! Nu är jag så GLAD :D Milen är avklarad. 59:55. Jag sprang runt med snytpapper och snöt mig och fick håll, men det gjorde inget, för jag klarade det i alla fall. Hurra hurra!

Dessutom har min lugg växt så mycket på sista tiden, att jag snart kommer att se ut som ett sånt där läskigt barn från en japansk skräckflm. Usch usch. Jag kommer ju typ att vakna upp av skräck imorgon.

Nu ska jag äta.



Bisousbisous.


Höjden av tråkighet

Höhöhö. Jag sitter och leker med lite matte nu. Jag är så duktig, men det är så tråkigt! Jag skulle kunna somna av tristess, rakt ner på min fula mattebok. Det får mig att längta till imorgon och när det ungefär är en kilometer kvar på milen, och jag kan börja öka.

Dessutom fick jag en superduperidé imorse. Det kommer att bli ett stort bildprojekt på ungefär ett år. TOP SECRET! Men jag söker någon som kan modella lite på en cykel för mig.

Fem timmar senare, och jag är klar med matten! Hurra för mig. Nu är jag skittrött. Det känns som jag tappat något. Den känslan lär försvinna imorgon i skolan i alla fall. 


bild från Urban Outfitters.


Bisousbisous.


Babbity Rabbit

Bonjour bonjour!

Kom just tillbaka från en "springtur". Det blev inte så mycket springa eftersom det är Halvmaran idag. Jag hade glömt bort det, och ändå såg jag säkert fem lappar igår på vägen till skolan. Den blockerade hela min springbana. Haha, men jag har i alla fall kommit fram till att jag inte tappat min "superkondis" jag sprungit till mig i sommar :D Det är bra. Så nu behöver jag bara pressa mig själv på måndag, så kommer nog allt att gå super!

Det blir lite mycket kaninbilder nu, men jag ska bättra mig.


Bilder från Miss Juniversum.



Bisousbisous. 

Kaninlampor och konserter

Någon som vill gå på konsert med mig den sjunde novemeber? Då kommer Phoenix hit :D

Jag har just varit lite eh kreativ och gjort en ritning på hur jag vill ha mitt rum. Sedan vet jag inte hur det blir med mina planer. Men jag vill ha en fin kaninlampa i alla fall.

Glöm det där om konserten förresten. Den var från 20. :C Jävla barer alltså.



Bisousbisous.




Superstitious!

Bonjour bonjour!

Jag sitter och kollar lite på tapeter. Jag har just hittat två jättesnygga klockor på Urban Outfitters. En av de ska bli min! Den kommer att hänga fint på min vägg. Sedan vill jag ha en kaninlampa också. Jag ska ha två mönstrade/färgade väggar. Jag vill ha någon varm välkomnande färg vid dörren och vid väggen där jag ska ha min säng. De andra två väggarna vid fönstret ska vara vita. Jag har hittat några snygga tapeter som inte är är för mycket. Så mitt rum kommer att igenomgå en TOTAL MAKEOVER! med ny säng och förhoppningsvis nya möbler.

 



Bisousbisous.


Phoenix

Bonjour bonjour!

Snart ska jag iväg och träna.

Lyssna på det här. :D




Bisousbisous.

ARTARTART<3

Mission Accomplished! So:n inmailad :D Nu kan jag ta det lugnt.

Idag har jag gjort en skiss på Roddarsällskapets lunch av Renoir. BILDBILDBILD :D Jag tror inte att jag gillar vår nya bildlärare.

Bisousbisous.


¡BERGET!

Bonjour bonjour!

Nu är jag hemma efter en stressig dag. Imorgon blir det plugga. Och på måndag är det test på en mil. Idag på musiken lyssnade vi dessutom på gregoriansk musik. Det fick mig, och många andra att associera till Exorscisten, läskiga nunnor och annat jobbigt. Jag har aldrig riktigt haft trevliga tankar om djupa saker i kyrkan.

Matchen var fett nice :D Det var jättekul, och jag hade verkligen sett fram emot den. Hoppas det blir mer av det. Jag kommer att ha så ont i fötterna imorgon. Man ska inte springa runt i converse.

Bisousbisous.


Polaroider och dagisbarn

Idag har jag känt mig helt senil och borta. Ungefär som om en del av mitt huvud varit borta hela dagen, och nu kommit tillbaka full av skit. Men nu  kom jag på varför jag inte kunnat tänka klart. Jag behöver sova.


Härligt.

Bisousbisous.


Elevators in Action

Bonjour bonjour!

Nu har jag varit och kollat in praoplatsen. Det verkar vara nice. Väldigt mycket drörrar och hissar though. Jag är nog väldigt van vid öppna dörrar och synliga trappor. Men snart lär jag väl vänja mig vid alla dessa hissknappar och porttelefoner.

Det ska bli väldigt kul att praoa mitt inne i stan. Massor med studiebesök med filmproduktion, fotografer och tryckerier. ME LIKE! Sedan kan jag ju alltid ta en lunch på Kunghallen, köpa jordgubbar och hallon på Hötorget, eller kanske köpa en French Hot dog :D

Nu ska jag jämföra Sierra Leone och Moldavien.




Bisousbisous.


¿PHOTOS_UPLOAD_FACEBOOK?

Bonjour bonjour!

Igår kväll satt jag och laddade upp massor av bilder på Facebook. Så nu har ni hela klassresan i bilder. Det är bara att högerklicka och spara, så slipper jag skicka alla bilder genom USB-minnen och skit. C: Och glöm nu inte att lägga ut allt på google ... nej. Do not use without my permission. (eller något).

Nu har jag fixat lunch. Äggnudlar med grönsakssås. Jag har saknat äggnudlar ett bra tag nu, sedan de slutade sälja det på "China Market" eller vad det nu heter. Men nu är de tillbaka igen!



Bisousbisous.



Un long dimanche de fiançailles

Det vore lite dumt att fråga om någon sett Le Fabuleux Destin d'Amelie Poulain, eftersom jag vet att jag inte är rätt person att fråga en sådan sak. (Jag vet att det i princip bara jag som läser vad jag skriver här :D). Men jag måste ändå rekomendera Un long dimanche de fiançailles för de som gillar Amelie. Det är en typisk Jean-Pierre Jeunet-film, Audrey Tautou igen, och definitivt något att se en regnig dag.



Bisousbisous.


Mission Accomplished

WOHO! Nu har jag fixat en praoplats. :D Nu är det bara engelskan kvar.



Bisous.

Paris, Je t'aime

Bonjour bonjour!

Igår fick jag massor av idéer som jag måste fota någon gång i livet. Jag borde göra en scrapbook, nu när jag är sjuk. Jag vill åka till Paris med en polaroidkamera och ta massor av bilder. Sedan måste jag se alla Paris, Je t'aime filmerna någon gång. Men jag borde nog inte skriva ner alla mina idéer här ...

Idag leker min näsa fontän. 


Google.

Bisous.

 

Candied Apple on a Stick

Bonjour bonjour!

Idag är det nästan så mycket höst att känner jag för att se en film. Men jag har nog ingen film hemma som jag känner för att se. För första gången är jag lite sugen på att se en gammal film. Så jag kanske borde gå ner till Buylando senare.

Och jag måste plugga!

I jul ska jag göra Candy Apples och slå in i fina inslagningspapper med rosetter runt om. Sedan kan jag sälja dem.




Bisous.


 

After Mainstream Comes Hare Krishna

Bonjour bonjour!

Idag ska jag bara ligga hemma, göra lite matte och kanske spela lite gitarr. FEVER! Jag skulle älskat att se någon springa ner för backen. Däremot tror jag inte att det hade varit en skön känsla för den som då skulle springa. Det växer brännesslor där.



Bisous.

RSS 2.0