une balade de ville

Idag har jag och Rebecca varit och spanat in en liten del av mellandagsrean. Det var så gott som smockfullt överallt, så efter drygt två timmar fick vi nog och gick hem till mig. Vi på en fransk film och åt lite macarons. Jag fick dock med mig ett par svarta jeans hem, which is super sweet, beacause I was really in a huge need of a pair.

Bisous!

deux jours de travail

Macarons, macarons macarons.


Det här+lite springande på stan har jag sysselsatt mig med de senaste två dagarna, på ett ungefär. Men nu är jag äntligen klar. Det är bara paketinslagning som fattas!

Bisous et Joyeux Noël! heeheh

un dimanche
Åh, vad jag är trött på de här dumma instuderingsfrågorna nu. Men det är dags att återgå till dem i alla fall.

/Bisous!

l'étéSommar sommar. Fx Camera är så bra på att fota landskap.

Nu återstår bara Idrottsprovet. Sedan är det jullov!!!

Bisous!

alamo squarebig failure at the english oral presentation today. Or maybe not, but in my head. wuuuxxzxzx :C Men franskaprovet igår gick bra i alla fall. Men nej, nu måste jag återgå till pluggvärlden, hehe. Jag tror att imorgon är den enda prov-och inlämningsfria dagen på hela veckan. Och det firar vi med en halv studiedag.

Bisous!

des carots


so cute!

Helt plötsligt fick jag värsta suget efter morötter med dipp och lite tomater. Som tur var hade vi lite av det hemma. Ett riktigt sug efter grönsaker. Och imorgon är det franskaprov, som vanligt. Det är ju nästan det enda jag skriver om här. Heheheh.

Bisous!

après l'école


stel.
Jag smet in på AA idag efter skolan och provade the fabulous velvet dress, dock i fel färg. Den här var också ganska snygg, men jag vill ha en i burgundy. Sedan pulsade jag vidare hem i snön.

Bisous!

journée d'étudeIdag är det studiedag, och jag har blivit ganska så förkyld. Men vila finns det ingen tid för idag, för jag måste plugga.

Bisous!

rencontrer les parents


Har precis kommit tillbaka från andra advents/födelsedagsfirande hos min syssling, som jag bara träffa en gång tidiagre, ungefär mitt ute på ett övegångsställe för kanske två tre år sedan. En stor del av släkten från min pappas sida var där. Jag hade inte träffat speciellt många av dem inan heller, så det var ju kul. Dessutom var lägenheten superfin, och maten var också god ;) Mina mobilbilder blev dock lite mörka.

Enligt Google translate betyder tydligen "rencontrer les parents" ungefär släkten är värst. Jag vet inte riktigt om jag ska lita på det, för det kanske snarare syftar på att möta sina svärföräldrar eller något sånt. Haha.

Nu måste jag återgå till mitt pluggande. Det är mycket ska ska bli klart nu innan jullovet!

Bisous!

les derniers rayons du soleil

Idag är det lördag, men det känns som det vore en söndag. Jag sitter här och läser igenom den där lilla sommarnovellen. Det hade nästan känts lite bättre om det hade varit höst eller vinter, och det hade snöat sådär sagolikt i den. Men så är tyvärr inte fallet, och nu kan jag ju inte ens ändra på det heller. Malene alltså :(

Bisous!

des macarons

Done! Snart ska jag gå och försöka duscha bort den här febern och sjukheten, för snart kommer Rebecca hit. Det börjar bli riktigt mörkt nu också.

Bisous!

aujourd'huiIdag är jag hemma och är sjuk. Har passat på att lära mig en enkel låt på piano.  Jag inviger även julen själv här hemma. Men det är för kallt för att klä sig snyggt nu. Sedan funderar jag på att baka lite macarons.

Apropå ingenting, så undrar jag varför foki sitter här nedanför och testar messenger. Jag gillar inte foki. Men vips så försvann hon helt plötsligt.

Bisous!

je me sens un peu fébrile
Mitt kropp påstår att jag har feber, så det är väl bara att acceptera och kanske ta en ipren lite senare. Hehehe.

Bisous!

les arrondissements des parispic 2 via troprouge.

Sleeepy brain, men den måste plugga matte i alla fall. Hursomhelst så gick det ganska prima idag på engelskan, även om det inte kändes  så himla fabulous efteråt.

Bisous!

RSS 2.0