à demain, je suis parti.Au revoir Suède! Rendez-vous dans trois semaines! <3

des petites chaussures très mignonnes.

 

Hej fina skor, ni är så välkomna in i min garderob <3333 

Bisous.


l'eau salée m'a donnée des boucles.

Ett litet dopp i havet+en dusch+självtork, et voilà! Des petites boucles.

Bisous!

je suis partout, tout les temps.

Igår kväll åkte jag ut till landet. Här tänker jag någon dag i veckan dra igång ett litet (film-och) fotoprojekt som jag haft i huvudet de senaste åren. Det ska bli spännande och se hur resultatet blir.

Bisous.


Ça m'énerve.

Jag är irriterad. Det kommer förmodligen att brytas då någon svarar när jag ringer. Hahaha. Så kom igen och svara nuuuuuuuuu. Uppenbarligen är det ju någon som läser detta enligt min statistik.

Bisous.


je me sens un peu seule.


via, jag minns inte.

Imorgon ska jag springa till den här och den här och massa andra låtar. Motion är nästan som terapi för mig, och jag tror att jag fått lite för lite av det på sista tiden. Om två veckor är jag förmodligen på landet. Där ska jag vara i en vecka. Kommer hem i tre dagar, och efter det far jag iväg till Vietnam. Tillbaka den sextonde augusti. Långt. Kontakta gärna mig via telefon när jag inte är i Vietnam.

Bisous.


un petit photo pour la femme.


bild, kommer inte ihåg.

Bonsoir. En ce moment même je me sens un peu faim. Mais je sais que je dois dormir, autrement je ne peux pas faire face à demain, lorsque je vais achéter de maquillage pour enlever (sminkborttagning?) haha. Just nu spelas irländsk folkmusik utanför mitt fönster i parken. Bisous.

dans la méditerranée il est trés bleu.

Igår när jag tittade igenom arkivet av bilder i bridge slog det mig att jag aldrig har sett en riktigt sandstrand omringad av azurblått havsvatten, annat än på bilder. Det närmaste jag kommit en stor strand var för åtta år sedan, då jag badade i Kattegatt på vägen hem från Danmark. Därför är jag väldigt väldigt väldigt nyfiken på hur det kommer att bli att åka till Tuy Hoa.

Tuy Hoa är en liten stad vid Vietnams östra kust, full av nybyggda hotell och resturanger etc. Nedanför de nybyggda höghusen trängs små fiskebodar med vanliga hus där folk bor. Men staden är absolut inte trångbebodd, för vissa gator är rent ut av ödelagda. En natt på ett högre än standard-hotell kan kosta som ett par rejält nedsatta skor. Det är ganska hemskt. På vattnet passerar lastbåtar förbi med allt möljligt på flaken. Ibland kommer det småbåtar som transporterar barn till skolan. Tidigt på morgonen kan man se människor innan arbetet i olika aktiviteter nere vid strandkanten. Jag förstår inte hur de kan bygga hus så snabbt. Allt det här såg jag på bilder igår. Om några veckor kommer jag att få se det med egna ögon. VERY EXCITED!

Bisous.

voffvoff.Jag minns faktiskt inte när jag sist publicerade en bild innehållandes mitt eget ansikte. Det måste varit en månad sedan, minst. Men nu kommer ett gäng superstora egopics från de senaste veckorna. So let's enjoy my happy cold summer pale face. Haha.

Bisous.

Le bel éte.Jag gillar den här videon med Lou Doillon och Gonzales för Vanessa Bruno s/s10 så mycket! Och kollektionen är inte dålig den heller. Hur som helst, jag ville bara dela den här videon med er också! 

Bisous.

"After Mainstream Comes Hare Krishna", and so does my yellow dress.

Den rubriken fanns tydligen bland andra i min lista på använa rubriker. Jag undrar vad det inläggen kan ha handlat om. Kanske var det söndag och dags för några att äta middag på Govindas utanför Fridhemsplans tunnelbana.

Hur som helst var jag tillbaka inne i turisthavet på HM idag. Trots alla turister var det ändå mycket behagligare på att ta en tur på stan än igår. Jag hittade efter ett antal vändor på olika HM, den gula enkla klänningen jag letat efter. Great great! Så nu slipper jag gå runt och svettas i shorts och linne (nej då). Men klänning är bra mycket skönare ibland.

Bisous.


un jour.


jag måste säga att jag gillar den här bilden väldigt mycket. är så glad att jag tog den :D jag älskar fina cyklar.
'Efter en näst intill plågsam dag på stan begav jag mig till min fasters och kusins gemensamma vernissage på Bellmansgatan. Efter det blev det en liten sväng i de mysiga kvarteren runt Bastugatan.

Nu ligger jag här med några äckliga konstiga allergiutslag som svullnat upp lite i ansiktet och i halsen. Gross. Har tagit en allergitablett så det håller på att gå ner igen. Det är ju så skumt, för jag har absolut ingen aning om vad jag kan tänkas vara allergisk mot. Förra sommaren då jag fick såna här utslag över nästan hela kroppen visade det sig att det troligen var kiwi, men nu måste det vara något annat. Borde kanske gå och ta ett blodprov. Tyvärr tror jag att jag måste åtevända till stan senare idag igen. Jag gav upp lite för lätt igår.

Bisous.


plans modifiés.Med en sjuk liten bror acting really strange så blir det ingen stan idag heller. Det får bli imorgon, då det säkert kommer att vara ännu mer folk än idag. Yay. Efter det ska jag på ett litet vernissage. Men nu ska jag sätta mig på balkongen, läsa en bok och inte tänka allt för mycket på stan.

Bisous.


je suis très exitée pour les trois années prochaine.Jag kom in på mitt förstahandsval. How great for me. Det enda som är lite synd är att det inte är sam språk+media som är mitt förstahandsval (hehe). Så nu är det bara att hoppas att de här kommande tre åren blir totally awesome. J'espére, j'espére! Men först idag ska jag hoppa ner på stan för att kanske i sista hand kolla in the summer sale. Senare ska jag även fösöka lista hur hur man centrerar rubriken där uppe i stilmallen.Bisous.


je suis contente.


Verazza från google.

För nu kan jag snart ladda upp bilder i helt okej storlek. De här headern får vara där tills jag hittar en bättre.

Bisous.


today.


Söta hus.

Idag var det ju inte så jätteroligt väder ute. Så där sprack mina soliga planer som jag gjorde upp med mig själv för några timmar sedan då jag kände mig på lite bättre humör. Nu ska jag bara sätta mig och göra ingenting ett tag.

Bisous.


Farligt 3.

Det ser ut som att min blogg håller på att fövandlas till en sån där med inlägg som ingen mer än jag föstår fullt ut? Hohohohoho. Jag skriver bara rakt ur huvudet just nu, precis som alltid!


little huts,


Farligt 2.

Men ääääähähh. Jag vill inte heller vara hemma just nu. Jag vill bara uuuuut och skrika och springa runt i tomma stan, utan att det kommer någon och ställer massa jobbiga frågor som jag inte vågar svara på. Vill du följa med? :D


great cake.

Bisous!!


Farligt.Åh vad jag hatar den del av min hjärna som bara blockerar allt som man egentligen vill göra vissa dagar. Jag önskar alltid att jag vågade lite mer ibland. Varför ska det vara så skrämmande att vinna?


RSS 2.0