50+ från strängnäs (?)Mm, ibland kan man nästan undra. För idag från 12:30 - 15:15 kändes det nästan som det. Jag kan ju nästan tanka mig vad det kommer att kännas som på onsdag kväll då. höhöhhöh.

Lite extra - eftersom jag inte har varit ute och sprungit/varit speciellt aktiv på ungefär ett halvår, och nu mera spenderar halva kvällen i en soffa med onyttigheter då och då känner jag att mina ben inte mår så bra efter den här dansen. HAHAHAH :D Jag brukar i försig få ont i knän då jag överansträngt benen (okej, förut räknades överanstränga som att t.ex springa en mil, 100 meter m.m.) Nu gäller tydligen lite vals också.

Jag funderar även på ett år i Paris. Måste bara kolla upp det här med media. Men om jag skulle lägga till alla samkurser i mitt mediaprogram borde väl det också fungera? Något att kolla upp.

BISOUS BISOUS <3


:cså trött, så trött. sex timmars filminspelning. heheheh. härligt. jag ska nog försöka sova lite.

jag döööööör!!!!!

AAAHHH! nu har den snygga snygga byxdressen lagts ut på ebay igen! och den här gången i min storlek! JAG DÖÖÖR! jag måste vaka över den natt och dag! :D HAHAH.

BISOUS!

thoughts ... about dresses
Efter en tids tänkande har jag kommit fram till att jag någon dag ska gå och köpa en maxiklänning i något färgsprakande mönster, eller bara något enkelt enfärgat kanske. För ett tag sedan kom jag på att jag faktiskt gillar långa klänningar. Det skulle vara riktigt nice att äga en i sommar t. ex. huhuhuhuh. En sån där klänning på bild 1 skulle inte sitta fel. Inte bild 2 heller. Eller aaa! Den gröna atonementklänningen har jag velat ha hur länge som helst nu! Men nu har den t. om slutat säljas på EDressme.com. Not so good. Så någon helg när jag har tid ska jag ut och leta på stan. Någon som vill hänga med?
 

BISOUS BISOUS!


paris del 2 - genom min systemkamera

Bonjour bonjour!

Sitter i soffan och önskar att jag befann mig någon annanstans. Ett sista minuten-flyg till Paris ikväll hade inte suttit fel! Men tyvärr funkar det inte riktigt. Men för att i alla fall låtsas komma bort ett tag laddar jag upp lite fina bilder. Först från min lilla finepix.


Lite sned bild, men det är hur som helst här Amelie springer runt.SÅÅÅ! Det var en liten del av paris till. Jag ska försöka klippa ihop en liten video som jag filmat också. Någon gång i framtiden. Tevligt trevligt.

En sak jag önskar at jag hade fotat lite mera är tisdagen nere vid Seine. Många av de här bilderna är från just den dagen, men tyvärr fotade jag inte så mycket av det jag egetnligen tycker är lite roligare att se. Nedanför Pont Neuf och en bit ifrån Île saint-Louis satt det fullt med folk i solen. En del satt och spelade schack, andra hade picknick. På bild #14 nedifrån syns lite av kajen.

BISOUS BISOUS!


paris del 1Det var en del av paris genom min lilla kamera. Mest byggnader och random saker på gatorna. När jag hittat sladden till den andra kommer det mer bilder på paris ur ett lite annat perspektiv. JAG SAKNAR ALLT SÅ GRYMT MYCKET! alla "bonjour mademoiselle!", små trånga gator fulla av resturanger, caféer och små affärer, fruktstånd och pharmacies (det låg verkligen pharmacies överallt, i varenda liten hörna), crêpes, baguetter, macarons, SOOOLEN och fint väder!!! och alla karuseller som spelar fin musik, orkestrar som spelar musik i tunnelbanan, allt allt allt!! fy fan för sverige :C

BISOUS BISOUS! <3

RSS 2.0