blown away.Alldeles för några minuter sedan när jag var på väg över bron kom det fram en helt random kille och sa att det kanske inte var så vanligt att folk kom fram och sa såhär och sen att han bara var tvungen att säga att jag såg jättegullig ut idag och att han egentligen hade bråttom. Först blev jag väl ganska glad, men sedan ville jag bara ta ett knippe ballonger, som på bilden ovan, och flyga iväg. Jag ville bara tala om det.

Förutom det så har jag haft en väldigt skön dag idag.

Bisous.

about these dresses again!Åh, vad jag ogillar den här klänningshysterin innan fester och balar. Makes me feel nauseous. Hööööhöhöhö. Jag gillade min klänning såå mycket för två veckor sedan. Sen, för tre dagar sedan såg jag den här underbara saken på Topshops hemsida. Tänk vad perfekt den hade varit bland alla långa balklänningar och kortare cocktailklänningar. Inte för mycket, men fortfarande enfärgad i silke med lite draperingar. Perfect for tuesday. Och vad galen man blir när man ser att den är "out of stock" sen också. Det enda som får mig att känna mig lite bättre för stunden, är att den kostar över tusen kronor. Hehehehehe. GLÖM för den här gången. Men åååh, vad jag känner för att springa ner till Topshop och bara kolla för säkerhets skull. På onsdag får det bli. Det kommer ju alltid flera tillfällen för dresses like these. Men nu, tillbaka till pluggandet :C

Bisous.

a very random feeling

Oj oj oj, helt plötsligt känner jag för att se på en glad amerikansk happy ending-film. Det är något jag mycket sällan går med på att göra annars. Tänk vad lite Sex and the City kan göra med en. Fantastique!

 

Bisous!


about dresses, världens finaste cykel and flowers

Idag har jag lekt rik och shoppat loss lite på Topshop och Urban Outfitters med mamma. Hohohoo. Något som jag i princip inte skulle kunna själv. Eller verkligen absolut inte själv. Dessutom har jag sett kanske världens finaste cykel, de blommande körsbärsträden i Kungsträdgården och några tjejer i rosa kanindräkter som tiggde läppstiftskyssar på Biblioteksgatan. Med andra ord en väldigt trevlig dag på stan!SÅÅÅ! Två klänningar till avslutning och vårfesten. Och en lite mer vardaglig maxiklänning. Inte från Boutique, men ganska fin ändå :D Fölåt fö usel kvalité på bilderna, men jag orkade inte stå stilla.

Bisous.

sleeping.


bild

Usch, vad obehagligt det är att vakna efter att ha somnat mitt på blanka dagen. Jag tror att jag förstår varför små barn skriker så mycket när de blir väckta av något ibland. Idag när jag kom hem var min kropp så uttömd på energi att den inte riktigt kunde sluta skaka. Det slutade i alla fall med att jag somnade i soffan, som nu mera har blivit en vanlig del i min vardag. Det kändes nästan som att komma tillbaka efter en dag då "the making of Tony Blair-filmen" pågått. Sedan tar det jättelång tid att återgå till fullt medvetande igen. Först undrar jag vart jag befinner mig och vad det är för dag, sedan orkar jag inte lyssna på andra människor som försöker prata med mig. Ändå kommer mina päron hela tiden och frågar "har du något förslag på middag?", och jag hatar den frågan! När jag i vanliga fall försöker komma med något nytt förslag är det ingen som godkänner det för att det är för jobbigt. lalallalaa ...Bisous.


thinking of.

Ångesten börjar växa inför den stora vårfesten. Jag måste skaffa sommarjobb, skriva klart mitt CV, avsluta min bilduppsats ... hmmm ... köpa en klänning, börja uppskatta min garderob. Ja, vad mer saknas inte?
   Idag har jag i alla fall rensat min garderob på oanvändbart, eller snarare sådant som jag verkligen inte förstår mig på vad de gör där. Funderar på att införskaffa en klarblå fin blazer. Vore inte det trevligt! Även en fin byxdress från Topshop och en klänning från Only som jag lyckats se till säjes på alla sidor (det måste ju finnas ett skäl till att alla säljer den, men på något sätt gillar jag den ändå). Dessutom söker jag fortfarande en fin maxiklänning. Mais comme d'habitude så finns det aldrig kvar några i min storlek när jag väl har pengar.

Enough of my desperate thoughts and check this out!Bisous!


painting. part one

lördagens sysselsättning.


Och så kom Tove och hämtade sin cola.

Och så kom kvällen, och jag är fortfarande inte riktigt klar.

Bisous.

RSS 2.0