il fait du brouillard
Imorse på väg till skolan i kaoset.

Mitt huvud har förvandlats till en tegelsten, samtidigt som min hals har skaver som ett jävla skoskav. Någon som känner sig skyldig? :C

Bisous!

un promenade par la vieille ville
 Jag och Korell smet ut lite på lunchen idag för att ta en runda inne på Emmaus. (Egentligen bara en promenad upp från Götgatans tunnelbana till slussen fram och tillbaka).

Bisous!

den där jävla vinden alltså

Idag har jag skrivit ett brev på franska.

Bisous!

très faim.
födelsedagsfika hos min kusin i lördags.

Men hej vad jag är hungrig just nu! Efter några timmars pluggande i skolans korridorer (i väntan på att klockan skulle slå fem) blev jag verkligen skithungrig. En mozarellaciabatta skulle inte sitta fel nu. Men snart är det middag. Bra bra.

Bisous!

un filmdans paris, i skuggan av paris.

Igår såg jag den här filmen.

Bisous!

le compositionÅh, jag längtar efter att få säga en sak till några i  min knäppa "fotoklass". Det är fan kompositionen och objektet som skapar bilden. Det spelar absolut ingen roll vilken kamera man har, hur mycket man vet om kamerainställningarna, eller hur mycket man väljer att redigera bilden. BAJS PÅ ER! <3

Bisous!

Anxiété


bild; jag kommer inte ihåg

Hej. Jag känner mig så nere just nu. Skulle nog kunna såga ner ett helt träd (eheheh). Typ pms+rörigt i skallen. Behöver verkligen skriva av mig lite. Så varför inte göra det här i min kära blogg. Det var ju faktiskt delvis för att få ett öppet ställe att skriva av mig och kanske gnälla lite på, som den här bloggen skapades! AHHHHH, DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! För jag tänker verkligen inte sätta mig ner och skriva någon jävla depressionsstatus på facebook :C BUHU!

Men åh, vad jag längtar till fredag! <3

sauves les arbres!

lite skit från barnens ö!

Och kom ihåg, AKTA TRÄDEN OCH SVAMPARNA!

Bisous!

aujourd'hui
de två sista bilderna är korells! den ena med våra älskade halsdukar <3 lovelovelove to the scarves!

Efter att ha lekt lite "fashion" med en sjal ska jag snart ska jag sätta mig ner med lite matte, men först ska jag duscha och packa - för imorgon åker vi till Barnens Ö. Höhöhö!
EXCITING!

Bisous!

à la campagne il fait froidvåra katter verkar håra ner extra mycket på landet.

Skogen är full av alla möjliga olika sorters svampar.

Bisous!

en route de la campagneigår kväll från bilen

Bisous!

l'arc en ciel
Åh, jag vill inte åka till landet. Jag orkar inte åka till landet. Jag har inte tid att åka till landet.  - MEN, JAG MÅSTE.

Bisous!

le jour plus ennuyeux de la semaine
yeterday

Torsdagar är inte riktigt min favoritdag. Nu ska jag plugga lite matte.

Bisous!

aujourd'hui était un jour désordre

Idag har jag och Korell varit på Fotografiska och lekt lite i det färgglada kapprummet. Vi kollade även in Annie Leibovitz utställning. Mycket trevligt. Sedan var vi tvungna att springa ner till tunnelbanan. Nu har jag ont i fötterna.

Bisous!

je me révéle ...Sitter med fonetisk skrift och tänker på Vietnam.

Bisous!

une tarte aux framboisesFika hos farfar med bilder från Vietnam.

Bisous!

des petits poissonsGuldfiskar i akvarium har en tendens att se så magiska ut i min mobil. Och det är ju trevligt!

Idag gick min familjs tjugoåriga micro sönder när jag höll på att "defrosta" lite hallon. Det betyder att vi nu måste skaffa en ny. Jag är så konservativ när det gäller nya vitvaror. Alla dessa funktioner som ingår tycker jag är jättejobbigt att förstå ibland. Hahah.

Dagens fundering: Varför heter inte min blogg något på franska?

Bisous!

friiiday's on.


Flygplatsen i Doha. Jag är så sugen på att fly iväg till ett annat land just nu!

Åååh! Imorgon är det freeedag :D

Bisous!


l'excitation

Eya deeries! Jag är taggad inför nästa onsdag alltså! För då har vi muntlig redovisning i Engelska. Woho! Och vi har fått en dikt som vi ska läsa upp och uttala allt korrekt. Spännande spännande spännande!

Bisous!

c'était très beau ce matinImorse var det så fint från tunnelbanan. Det låg dimma över hela stan, samtidigt som solen sken och skapade ett lite drömlikt ljus. Jättefint! Seg som jag var hann jag inte få fram vare sig Retro Camera eller något annat när tunnelbanan passerade både St.Eriksplan och Slussen.

Bisous!

hello dreamshoes.


komsi komsi.

Fika är min nya hobby. Imorgon är det debatt som gäller.

Bisous!


des photos très retroJag testar min nya applikation.

Bisous!

Fikafikafika.Har precis kommit tillbaka från en fika med Rebecca. Det var mycket trevligt. Vi pratade om våra resor vi gjort i sommar, och så kom vi in på stora, äckliga, feta små sleminsekter! Eww. Det är nog det värsta som finns. Min största mardröm tror jag skulle vara att vakna upp med en stor fet gräshoppa eller något liknande, i mitt ansikte. Jag ryser vid bara tanken alltså! Och appropå feta jättegräshoppor - när jag var i Vietnam var vi på väg ut fö att äta en kväll. Man kunde höra syrsorna spela någonstans ute i gräset. Där blir det ju mörkt lika snabbt som vid Medelhavet. Och så gick vi där på en lite sådär halvupplyst gata precis en bit ovanför stranden. Helt plöstligt känner min kompis pappa hur det sitter som en stor fladdermus eller något på ryggen. Gissa vad det var! Det var den största jättegräshoppan jag någonsin sätt! Den var nästan 2 dm lång, och det är verkligen ingen överdrift!
Jag är så glad över att den inte satte sig på mig. De drar sig ju till ljusa plagg, och som tur var bar jag inte något ljust den dagen. Och jag sprang ändå iväg en bit och skrek lite över det där. Hahah. Fan att jag inte tog en bild först.

Bisous!

RSS 2.0