webcam drinkin'slurp.

en hauts talons


quelques choses qu’on peut très important de savoir
Jag skrev just klart min "rencontrer-sébastien-text" för en stund sedan, finally. Det är ganska så mycket jobbigare att skriva en lång text om vad man kan göra i Stockholm på franska och pladdra på om det, än vad det är att lite random berätta vad man kan göra i Montreal på engelska.

s'habituer à quelques chose


tumblr.
Jag sitter och skriver på lång lång franskapresentation som tar väldigt lång tid. Jag håller alltså på med ungefär samma projektarbete som vi gör på engelskan, dvs leker utbytesstudent. Kul kul. Men det är lite surt att hålla på och låtsas vara utbytesstudent hela tiden. Jag skulle gärna åka till typ Sydney och värma mig lite. I Paris är det just nu 11 plusgrader, sol och ingen jävla snö. Quite tantalizing.

Bisous!

le cielJag ligger här hemma, varken med aptit eller ork. Febern har härjat i mig sedan i måndags kväll (möjligtvis med ett litet undagtag från igår, då jag tvingade mig själv till skolan för att göra den där mock-examen), och fått mitt huvud att känna sig extremt tungt att lyfta.
Jag längtar så efter att få gå runt i bara ben och och känna solens värme steka mot mitt svarta hår, och min hjärna verkar ha övertygat sig om att det faktiskt är vår på gång.


je voudrais
En paisleymönstrad trekvartsärmad kimonoklänning. Den första - oh yeah. Men den kostar tyvärr $345, så perhaps in my dreams, hehe.

Bisous!


le soleil m'a réveillé
Idag väcktes jag av solens starka sken mot min huvudkudde. Min kropp hade ingen lust att stiga upp, och sakta sjönk min sömniga hjärna tillbaka in i det omedvetna. Dock verkade inte vilja solen låta mig vara, för den tvingade mina tunga ögon att öppna sig. Till slut lät jag i alla fall ljuset vinna, och gick upp.

Min blogg har så gott som tillbringat jullovet i ide. Det skulle man nästan kunna säga att jag också har gjort, för det har varit väl behövt och superskönt. Nu känner jag dock mig redo för våren och allt den har att erbjuda. Plusgraderna har redan börjat komma, och snön börjar sakta smälta bort (at least I hope so)). So, let's welcome the spring, folks!

/Bisous

hello two thousand eleven!


via. pixielovedust.tumblr

RSS 2.0