des streptocoques


jag laddar upp lite bilder från Paris nu när jag är sjuk

Enligt en av apotekets små broschyrer har jag fått en streptokockinfektion. Jag har haft feber och äckelläppar i snart en hel vecka, och det börjar bli ganska så tröttsamt. Alltså fuck you jävla sreptokockbaciller! Jag kunde ha fått massor av saker gjorda nu i veckan när alla språklärare har varit borta, men nej. Nu måste jag skjuta upp det stora matteprovet till någon annan vecka istället, och så kommer jag redan att ha supermycket annat att göra. Great!


mathématiques et d'autres choses ennuyeuxDe senaste timmarna har jag suttit och försökt plugga matte. Jag har fortfarande lika mycket feber och hosta, och dessutom har jag fått världens äckligaste blåsor eller jag vet inte vad på läpparna. Wierd much. Det är såå tråkigt att plugga matte. Faktum är att jag inte har något vidare lust att plugga alls just nu. Måste i alla fall fösöka bli frisk snart, för snart är det torsdag och time för det stora matteprovet.

encore maladeJag är fortfarande hemma och sjukar mig i soffan. Feber och hosta i fyra dagar, how fun isn't that? Lite skönt är det i alla fall, att kunna spendera hela dagarna framför Grey's Anatomy. Nu i helgen har jag kollat ikapp säkert två säsonger. Hehehe.

le dîner aujourd'hui


Paella.

maladeEfter skolan idag går jag hem och lägger mig i soffan.  Helt utmattad efter att ha gått igenom blåsten upp från tunnelbanan och den korta biten hem, lägger jag mig i soffan och somnar. Efter drygt en kvart vaknar jag med feber. GGrrrrrrrr, ofta jag blir sjuk nu.

le printemps est ici
Idag när jag satt i den iskalla korridoren och pluggade franska tänkte jag att det hade varit den perfekta dagen för att sätta sig ute på konstgräset i Vasaparken, plugga och titta på alla fotbollsspelare i solen. Jag undrar om isen har smält bort där än? I hope so anyway, men jag nu måste jag plugga, so see ya!

une rendez-vousKom precis tillbaka från ett litet kort besök på SWE. Jag skulle ha frågat om sommarjobb där egentligen, men självklart så glömde jag ju bort det. Det var liksom ett av huvdskälen till att jag gick och hälsade på. Bra där, Sandra! Så nu får jag väl ta och pallra mig dit igen så snart jag hinner. Dessutom har jag glömt bort att hämta en ledighetsansökan i skolan. How great. Alltså jag förstår inte hur jag lyckas glömma bort de allra viktigaste detaljerna av saker som jag måste göra. Nu måste jag PLUGGAAadsnfansfkafbja aaah, jag vill inte.

comme un rhumeNär solen försvann igår var det inte längre så varmt och skönt ute, och eftersom jag varken hade med mig SL-kortet eller remsa var jag  jutvungen att vandra hem i den råa kylan. Nu tror jag att jag håller på att bli mer fökyld igen. How fun.

Idag har jag hur som helst städat och rensat ut en stor del av min garderob, mest för att undvika pluggandet. Men nu tror jag att jag måste sätta mig och plugga i alla fall.

me rencontrer à moitié
Idag har jag varit på stan med Hanna, och nu är jag alldeles utmattad efter allt topshoppande som vi gjort. Hehehe. Så nu tänker jag lägga mig i soffan och glo på gamla avsnitt av Grey's Anatomy. Hej svejs.

topshop, je t'aime
OMG! Det nya Topshop på Sergelgatan har öppnat och det var sååå fint där inne! Love you topshop :D Så fort jag klev in genom dörrarna kändes det nästan som jag helt plötsligt befann mig bortom all snö och i ett lite varmare London elle något. NICE NICE! Och fuck you snow som kom så olämpligt idag på eftermiddagen.

à travers mes lunettes de soleilMy new super cool sunglasses. Heheh. Men ja, de är faktiskt ganska så fantastiska tycker jag, för allt får en sådan fin färg genom det tonade glaset. Det är som att det automatskt blir sommar och finare väder när man tar på dem, och hur bra är inte det?

ne pas regarder dans le soleilIdag har jag varit på stadsbiblioteket. Det var typ hundra år sedan jag var där inne. Förmodligen var jag där med Vasa Real och letade information eller pluggade senaste gången. Hur som helst, jag gillar stadsbiblioteket och kanske borde gå dit lite oftare. Nu ska jag läsa lite om växthuseffekten.

Bisous! 

avec français sur mon espritDet är sjukt hur hjärnan verkligen ställer in sig på ett visst språk så snabbt, efter att man matat den med det mest i några dagar. Det är nästan som att det blir svårt att finna rätt ord på alla andra språk som man måste ha tillgängliga samtidigt. Och btw, så blev jag så himla sugen på macarons nu.

l'ennui me tueAlltså herregud vad jag är trött på den här jävla grafiska kommunikationen. Kom igen, låt mig ha text bara ;) hehe. It's like super boring! Men nu måste jag fortsätta innan jag somnar av uttråkning.

le weekend
Är precis hemkommen från Uppsala. Ska snart sätta mig med lite grafisk kommunikation, men först måste jag springa ner och köpa lite sminkborttagning.

Bisous!

Comme des orangesMin blogg har förvandlats till en sån här clownfisk. Idag har jag varit ute och sprungit i det blåsiga solskenet. Mina ben kändes ungefär som spagetti, förmodligen dels för att jag glömde att värma upp dem innan. När jag sprang lyssnade jag bl.a på den här låten. Hehehe.

Sedan har jag suttit och skrivit på en liten lista med saker som jag tänker införskaffa på ett eller annat sätt. Nu har Topshop fått in ett par orangea korkwedges. Likeylike!

Bisous!

ce jeu ce tempsAlltså det här vädret gör mig upprymd. Jag vill gå på konsert, på festival, dansa av mig min rastlöshet och vara bekymmerslös.

les coleursAlldeles snart ska jag kila tillbaka till skolan för att ha lite ACT. I ungefär två timmar ska jag sitta där och titta ut genom fönstret och frestas av solen, heheheh.

Bisous!


Peut-être la plus belle top dans le monde
Idag inne på HM hittade jag den kanske finaste toppen i världen. Okej, det var en liten överdrift, men det är definitivt ett sånt där plagg som man kan sätta på sig och alltid känna sig fin i. Dessutom kommer den att vara perfekt senare i vår när det blir lite varmare. Like the perfect match with a couple of nice sunglasses! 

je pense que le printemps est ici
Idag på tunnelbanan såg jag HM's chefdesigner Margareta Van Den Bosch och min förra klassföreståndare Berit med sina små sexor, hehehe. Dessutom så tror jag att våren är på väg, för igår såg jag en militär i marinblå tröja.

lundi le premier jour de la semaineIdag har jag åkt extra mycket tunnelbana. Fördömda workshoptider som ligger så dumt på sena måndagseftermiddagar. Nu ligger jag i alla fall inte längre efter i något franskasteg, efter den sega sjukdomen som inte tycks vilja släppa taget. Boxercise är pretty funny indeed. Och nu ska jag fortsätta att plugga grafisk kommunikation. Ahoy.

chez le dentiste


source unknown.

Kom precis tillbaka från en kort visit hos tandläkaren. Och woho, jag hade inga hål!

RSS 2.0