j'aime les velours






Iårg begav jag mig ut i  snövädret som faktiskt har gått från att vara ett snö-o-väder till ett ganska fint snöande. Hursomhelst så provade jag lite fancy sammetskläder.

Bisous!

des fleurs



Såå, nu har jag haft min franskaredovisning. Skönt skönt. Nu är det bara religionsprov, matte och den bajsiga engelskaboken kvar.

Bisous!

français, un fois il y a longtemps





Imorgon har jag franskaredovisning. Det var ett tag sedan jag hade franska, so I'm looking forward to it!

Bisous!

dehors dans le froid




Idag var jag ute och rände lite i kylan. Det var definitivt inte den bästa dagen att debutera sitt springade på, men bättre sent än aldrig.

Bisous!

l'amour en tricot




Åh ja, stickad kärlek.

Bisous!

dans un cage




Bisous!

le ciel est encore pleine d'étoiles



Snart ska jag vandra ner på stan med min kära mamma. Där ska vi leta efter lite nail polish remover, samt andra nödvändga saker.

Bisous!

étoiles dans le ciel



wow, stjärnor!

Bisous!

je trouve assez difficile de ne pas être trop rouge



Mer rosor.

Bisous!

des roses


bild: niotillfem.

Åh, vad jag blev sugen på att strosa runt på gatorna i Paris, andas in alla olika lukter från boulangerier, pâtisserier, cafén och blomstermarknader som man passerar på vägen. Men idag är det i alla fall fredag, och bara två veckor kvar till första adventshelgen.

Bisous!

kattungar, origami och dovhjortar








Efter en halv vecka utan Facebook och tunnelbanan har jag kommit hem igen. Det var i onsdags morse som jag klev på bussen på väg ner mot Småland. Där möttes jag av två mysiga favoritdjur (kattungar). Vi bakade tårta, lagade mat och såg på älgar och dovhjortar m.m. Sedan var det nästan dags att åka hem igen.

Bisous!

RSS 2.0