through the kitchen window.

Solen och havet på landet genom fxcamera. Ikväll funderar jag på att dra ut på en liten springtur. Får se om den planen uppfylls eller inte.

Bisous.


plus plus!

OMG, två inlägg på en dag, framsteg Sandra! Dessutom inom en timme. Dubbelt ++. Men jag kom just på att jag exakt om en månad flyr mot varmare platser. Kanske t.o.m. dubbelt så varma platser. Hur ska jag klara av det? Jag håller redan på att smälta bort här i kalla Sverige.såhär kan det se ut ibland, och sådär kommer jag att göra varje dag.

Fotot kommer från min faders Pbase. Han tog det när han var där sist, vilket jag inte riktgit minns när det var. Förra våren? Den här solen påverkar tydligen minnet också.

Åter igen, bisous!


il fait très chaud!

Åh, idag hade jag tänkt vandra ner en bit på stan, men nej, jag tror det får bli en annan dag då det inte är 25 C i skuggan.  Jag hade öven tänkt fylla det här inlägget med lite bilder från mitt land, men min mobil verkar inte samtycka till det.


förra året, en lite molnig kväll.

Bisous!vous voudrez un macaron?


ladurée!! jag måste säga att det pratas mer om dem, än vad de smakar.

Det vill jag! Men om några timmar åker jag iväg till landet, ungefär så långt ifrån man kan komma dessa underbara mandelbiskivier. Om jag vaknar upp en dag med riktigt mycket tålamod kan jag ju alltid försöka mig på ett bak. Men innan allt detta måste jag duscha, packa och kanske springa ner och köpa lite godis!

Bisous.

one week, part two.Då har det gått en vecka till.

Bisous bisous!

insnöad! (rörigt!)

 ... i mitt huvud! I en röra!

Min målsättningen inför helgen är att vända tillbaka det som kastats om under dessa få dagar, i alla fall så gott det går. (Det vill säga sömn, mat och övrigt). Idag sov jag hälften så mycket som tidigare dagar, så jag gör klara framsteg. Det innebar att jag kunde äta på lite ungefärliga tider.

Jag har känt mig ganska instängd i mig själv de senaste veckorna, dels på grund av gymnasievalet, men också för att det som så länge kört slut på mig är över. Tre veckor innan skolavslutningen tror jag att jag insåg att sluta nian faktiskt är som att avsluta ett helt kapitel av livet, och att jag kanske kommer att sakna klassen pyttelite i alla fall. Innan hade jag mest sett allt som något nytt och spännande. Men nu efter en vecka känns det great igen! Min kropp vill åter igen dansa dansa dansa, hoppa runt, springa och sitta i en park hela tiden dagen lång. Jag tror heller inte att media är så fel för mig ändå. Synd är det dock att det inte går att läsa italienska där. mhmhmmm ... jag är fortfarande lite sugen på sam språk.

Aja, det blir så himla rörigt här när jag bara skriver ner massa tankar. Låt oss gå över till bilder!


härligt.

bild, ingen aning. fin lägenhet dock.

Bisous bisous!


hey rabbit heart.Hej hej hej! Idag har jag varit nere på stan och kollat in the summer sale everywhere (not really ... ). Jag hittade en svart blazer på monki och en mörkblå blazer, som jag så länge letat efter. Jag trodde aldrig att jag sklle hitta den på HM. Var även inne på kulturhuset och smygfotade lite. Trevligt trevligt. Ovan ser du bilder från veckan samt idag på stan. Sedan har jag laddat över lite musik till mobilen också. Det tar lite tid att fixa, för den innehar ingen filhaterare. Bilderna blir lite fel, och jag vill ju ha det fint! :D

Bisous!

dusty windows, clean againJag hade tänkt ladda upp lite bilder från nya mobilvän LG, men jag måste bara komma på hur man gör först. Idag regnar det, och jag hade tänkt vandra ner på stan ett tag. Tyvärr tror jag att det får bli en annan gång. Jag har istället gjort en liten lista på saker som jag borde få gjorda innan jag Vietnam. Funderar på att skriva en liten novell. Jag fick värsta superidén i förrigår. Sedan ska jag även försöka ladda upp lite bilder från de senaste dagarna.

Bisous!


one polariod week.Bisous.done done done!

Yes, fuckin' done now! Jag trodde verkligen att det var hopplöst för några timmar sedan. Jag hade i princip gett upp mitt försök att skriva om människans syn på världen genom tiden. För en gångs skull ville bara försvinna iväg någonstans. Men så blev det ett seriöst försök i alla fall.

Jag har även lyckats komma på varför jag kanske blev extra överraskad av den där random killen. För visst är det kul med slumpmässiga kommentarer bara sådär ibland. Men när han sa just "jättegullig" fick det nog mig att tänka på något som nallebjörnar eller cupcakes. öh, ja. Jag vet inte riktigt. Men titta vad jag har blivit duktig på att blogga!!


kanske försvinna in hit?

Bisous!


RSS 2.0