Problem

Bonjour bonjour!

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Jag har frusit hela dagen och haft ont i huvudet och halsen.

Men jag har i alla fall kommit fram till att jag ska välja den där "When you say nothing at all" till musiken. Den borde gå att sjunga till, eftersom den inte är så ljus. Problemet är att jag aldrig hört den förut, och att jag nu har lyssnat på den fyra gånger och fortfarande inte kommer ihåg hur den går. Haha.

Nu ska jag göra lite So.

Bisous.


"Runners, until the race is run"

Bonjour bonjour!

Idag var det Tjejmilen. Jag var jättetaggad imorse :D Och det var faktiskt jättekul att springa. Jag tycker om lopp som de här. 

Jag startade i startgrupp fyra, men jag borde nog valt en snabbare. Det var nästan omöjligt att ta sig fram i början. För efter ungefär hundra meter började några att gå. Dessutom var det massor av feta tanter som fortsatte att gå hela vägen, vilket de kunde ha gjort om de valt att göra det i den nionde eller åttonde
startgruppen. Det förstörde lite för oss som ville komma fram. Så de första fyra kilometerna gick skitsegt!
När det var ungefär en kilometer kvar, kände jag att jag hade massor av krafter kvar, så jag började spurta. Men jag tror att jag hade kunnat börja spurta lite tidigare, för när jag var i mål kände jag mig inte speciellt trött. Dessutom höll jag på att bli mosad av ett par feta tanter när jag försökte springa imellan dem. Haha.

Efter det fick jag en medalj, en äcklig banan-dryck från Qhiquita och en ostkaka. Ostkaka är bara gott när det är Tjejmilen. ;)

Nu ska jag göra mina tråkiga läxor. Jag måste verkligen välja en låt till musiken.Bisous.


High Heels and Super Machines

Bonjour bonjour!

Det är mycket i skolan nu. Egentligen är det inte så mycket just nu, men om några veckor ska allt vara klart.

Ikväll vill jag ut och göra något. Hade tänkt att springa nu, men jag tror att jag ska vänta tills på söndag. Det är ju trots allt Tjejmilen då. Funderar på att baka en kladdkaka eller något.


En dag i skolan.

Regn i Gamla stan.

Bisous.

Zip zip zip ... Zipper!

Bonjour bonjour!

Idag hade jag mina stövletter utomhus för första gången. Jag gick runt i dem hela dagen lång. T. om på stan. Det blev lite jobbigt mot slutet, men som tur var hade jag mer mig mina tygskor. Jag fick i alla fall med mig en tröja från American Apparel hem.

Imorgon har vi skolfoto. Jag vet inte om jag ska ha uppsatt med lugg eller utan lugg. Kanske ska jag ha utsläppt med lugg, eller utan. Dessutom måste jag hitta en bra praoplats. Jag har problem. Men jag vet i alla fall, för en gångs skull, vad jag ska ha på mig på skolfotot!

Dessutom har mamma varit och köpt Digestive Chocolate Bars! Så nu är jag glad. Jag har inte ätit sådana sedan jag var i Romme.

Bisous.Time for Practise

Bonjour bonjour!

Snart ska jag iväg och träna. Har en läxa à la 50 studsa-boll-på-klubban att göra också. Det där blev en konstig mening.

Skriver kanske när jag kommer hem igen.
Bisous.

Girls in Glasses

Bonjour bonjour!

Då var första dagen i skolan avklarad. Det blev mest slå in böcker och håltimmar. Imorgon börjar det hårda igen, för då böjar vi åtta.

Jag hade tänkt springa idag, men jag tänkte att det kanske är bättre om jag vilar benen lite. Jag ska springa på onsdag istället. Sedan blir det väl Tjejmilen på söndag.

Nu är jag skittrött i huvudet. Min kropp vill däremot hoppa och dansa. Jag har inte fått så mycket sömn på flera dygn nu. Idag lyckades jag i alla fall somna vid tolv, halv ett. Men sedan vaknade jag vid halv fyra av att Findus jagade en geting som flugit in i min lampa. Då lyssnade jag lite på Coldplay och somnade om vid fem ungefär.

Bisous.


Trötta fötter

Bonjour bonjour!

Jag har tror att jag har lite ångest inför imorgon. Då börjar ju allt på riktigt igen. Dessutom har vi skolfoto på torsdag. Det som brukar vara i september. Och jag som hade tänkt låta min lugg växa ut igen! Det kan jag ju glömma.

Den underbara känslan från igår är fortfarande kvar i kroppen. Jag tycker att jag kan höra "Lovers in japan" och "Yellow" spelas överallt, hela tiden. Det är härligt. Jag vill tillbaka till Stadion och Coldplay!

Jag tror att jag kommer att vara väldigt trött imorgon också. Smart som jag är, gick jag och la mig vid tre idag. Så jag kommer förmodligen inte att kunna somna före det. Men jag kan ju alltid lägga mig på Shakti.

När jag testade att springa tidigare idag fick jag väldigt ont i fötterna. Dessutom var jag förvånansvärt trött i benen efter all cykling och alla träningar. Men jag ska ut och testa imorgon igen. Det kan vara att jag behöver vänja in mina fötter efter att ha gått runt i stövletterna och bara tränat i mina inneskor nu. Det var ju trots allt bara en vecka sedan jag sprang Midnattsloppet.Bisous.

En underbar känsla

Bonjour bonjour!

AAH! Nu har jag hoppat och sjungit och kan kan inte sluta le. Och när jag inte ler eller pratar, då skrattar jag. Så blir jag när jag varit på konsert. En underbar känsla. Så härligt. Jag hoppas att det här varar länge. Jag är doc lite besviken över att jag inte köpte någon tröja. Hade velat ha en med spelningar på ryggen och Viva la Vida's omslag i fram. Men med brist på kontanter och bankomater blev det lite svårt. En gratisskriva blev det i alla fall! (i sista sekunden!). Mycket bilder och confetti.

Och jag är så glad att jag sett White Lies nu. Jag tror att jag älskar brittisk engelska. Det låter så härligt. Alltså blir det kanske en konsert den fjärde november för mig att gå på.

Imorgon ska jag göra mig av med lite av glädjen från ikväll genom att ta en springtur. Det ska bli skönt. Det är kul att springa, så det blir som återvinning ungefär. Bort med gammal glädje, in med ny.
Yellow.

Bisous.

COLDPLAY & WHITE LIES!

Bonjour bonojour.

Idag ska jag se White Lies och Coldplay! Men först är det träning.

Kom hem igår kväll. Nu har jag hunnit sova några timmar i alla fall. Skönt. Jag tror inte att jag ska skriva så mycket om Gotland här faktiskt, men jag lägger väl ut lite bilder senare,

Bisous.

När tiden inte räcker till

Om åtta och en halv timme ska jag stå på skolgården. Fy fan. Sedan bär det av till Gotland. Första gången. Jag är så bra på att gå och lägga mig alltså. Kommer hem på fredag kväll.

Idag var det första träningen efter sommaren. Det var jättekul :D Men det kändes konstigt att springa inomhus med inneskorna. Speciellt efter att ha gått runt i sandaletterna hela dagen lång.

På lördag är det träning halv tio. Sen är det Coldplay och White Lies! Yay.

Men nu ska jag packa klart.

Bisous.


Chasing the time

Bonjour bonjour.

Idag ska jag packa och träna. Fy fan för att packa alltså. Och sedan packa upp igen.

Bisous.

SHOES!

Bonjour bonjour!

Nu har jag varit nere på stan och köpt de där stövletterna. Så nu är jag jätteglad! Ska äta lite lunch nu, för snart kommer det hit några målare.

AAAH! Nu har Girls in Glasses-tröjan kommit hit! :D Lägger upp en bild på den senare.


Jag och stövletterna i mitt halvstökiga rum! Yay!

Paket!

Girls in Glasses.


Cheerio.


Ångest

Jag börjar få ångest inför skolan. Jag är så trött på min klass. Men jag vill i försig inte byta till någon annan heller. Jag vill nog bara börja i gymnasiet, och äntligen få hålla på med något jag valt själv.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Men jag ska väl ner på stan också kolla in de där kängorna i alla fall.

Bisous.


Sökandet efter cirkusvästen

Bonjour bonjour!

Idag har jag varit ute och vandrat på stan med mina vänner. Det var trevligt. Hittade ett par käng-liknande skor med klack. Nice. De ska jag köpa någon dag. Sedan hittade jag även en "cirkus"väst på Bik Bok. Men jag tyckte att den var lite dåligt gjord. Jag letade lite på Beyond Retro, men utan resultat, så jag funderar på att sy en själv. Ska leta vidare lite i stan. Jag har inte sett så många sådana, men jag hoppas verkligen att jag hittar en!

Ikväll ska jag äta god middag och kolla lite på VM.

Bisous.

Nageltrång

Bonjour bonjour.

Jag tror aldrig att jag haft så mycket håll förut. Men det var faktiskt jättekul att springa! Jag tror att jag sprang på 1:04 eller någon sånt igen, men det är definitivt något jag kommer att göra nästa år, och året efter det ... o.s.v.  Man blev väldigt taggad av all musik, speciellt när "Dance with Somebody" spelades någon gång vid sista kilometern. Och smart som jag är, med håll och allt, börjar jag öka då, innan jag sett målet. Haha. Och så fick jag ännu mera håll. YES. Dessutom pratade jag lite i telefon också. Det var trevligt. ;) Och så träffade jag ju er!

Nu ska jag duscha och sova.

Bisous.

Fit for Fight

Bonjour bonjour!

Nu ska jag äta lite middag. Sedan sticker vi!

Hade tänkt att ladda upp en bild på mig och min snygga tröja. Men jag har inte hunnit ta någon bild idag, så tyvärr. Haha.

Kanske skriver lite efter.

Bisous.


MIDNATTSLOPPET, here I come!

Iväll gäller det. Det gör inte så jättemycket om jag springer på lite över en timme, men jag blir helt klart mycket gladare om jag springer under. Då kommer jag att hoppsa in i mål :D Så det blir nog ganska lätt att känna igen mig, om de filmar målgången.

Idag ska jag fixa lite grejer till ikväll. Det blir alltså inget Skansen idag i alla fall. Men imorgon, då fan! Om det är någon som vill hänga med då?

Dessutom så tror jag att Findus blivit sjuk. Han jamar hela tiden, högt som fan. Vill inte äta ordentligt, spyr, och är allmänt jobbig hela tiden. Kanske dags att åka till veterinären ...

Wish me luck.

Bisous.


Discovering the Candystore

Bonjour bonjour!

Jag tror att jag saknar mitt gamla hår lite. Det var så skönt att bara kunna sätta upp det, utan att behöva tänka på luggen. Men samtidigt gillar jag den här frisyer väldigt mycket också. (Även om jag tycker att jag ser lite yngre ut i den här). Så jag vet inte om jag ska låta luggen växa ut igen, eller fortsätta klippa.

Idag ska jag ladda lite inför imorgon kväll. Kanske bara går ut senare för att kolla in den nya gallerian. Det finns en stor godisaffär som jag tror jag måste upptäcka. Hahahah :D

Dessutom funderar jag på att fixa en ny header. Det blev mycket bra bilder igår, så jag har mycket att välja bland. men det får vänta till senare idag.

Bisous.

Twister

Har varit med några vänner idag. Jag hade så TRÅKIGT på morgonen alltså. Mer rastlös än så, det blir man bara inte. Så jag ringde runt, utan svar. Men sedan slutade det i alla fall med lunch hemma hos Maya. Trevligt! Vi körde lite Twister och Twister Moves. Bakade brownies och kollade på The Break-Up.

Jag har tråkigt igen. Pappa pratar i telefon, mamma kollar sporten och Simon håller på med sitt största intresse, DATORN!!! YES. Ingen orkar lyssna på mitt prat ... :D

Dessutom kom jag just på att jag brukar kommentera min egen blogg. Det är nästan lite tragiskt. Men ska jag svara på kommentarerna jag får av Klara, då måste det ju bli så.Freja fotar! Vinklar gör saken.Kanske en ny header, lite tråkig.

Yay.
Bisous.

Bangs and Curls

Bonjour bonjour!

Gissa vad jag gör? Yes. Jag äter frukost, som vanligt.

Idag ska jag försöka ladda upp en bild på mitt hår.  Sedan ska jag gå ut och se om någon är hemma. Jag tror att det kommer att ta väldigt lång tid innan jag vänjer mig vid min lugg. Jag ser ju nästan ut som en helt annan person, eller i alla fall med en helt annan frisyr. Och det är bara luggen som har gjort det! När den växer tillbaka till sin normala längd, då kommer jag nog att ha vant mig i alla fall. Hår hår hår ...

By the way, Findus äter upp en harkrank.


ELAK! Muhahah ...


Jag ser nästan liten ut igen. Och nu syns inte mina snygga, ehm, finnar!


Cheerio.

An oversized day

Nu har min tröja från Midnattsloppet kommit. Vilken jävla färg den har. Den ser ut som en halv jumpsuit, limegrön och för stor. En tröja i den modellen ska nog bara sitta åt och dra in svett. Trevligt.

Ska ladda upp en bild på den och min frisyr senare.

Jag har blivit så duktig att jag börjat skriva två inlägg per dag. Hurra hurra! Det är personligt rekord tror jag.

Cheerio.


Too much perspiration, not enough inspiration

Bonjour bonjour!

Idag ska jag klippa mig. Jag har alldeles för mycket idéer och vet inte riktigt vilken jag ska välja. Antingen bir det något med lugg, kort eller halvlångt, lockigt. Eller så blir det kanske halvkort. AAH! Jag vet inte. Något nytt ska det bli i alla fall.
Det är ju så jävla varmt inne där jag klipper mig. Det kommer att bli lika svettigt som att springa Midnattsloppet kanske?

Nu ska jag äta upp min frukost och lyssna på lite "Pure Imagination" med den gamla Willy Wonka. Jag måste lära mig att lägga upp youtube-klipp någon dag.

Hemma och nyklippt. Det blev lockigt med lugg. Lägger upp bilder ikväll. Träffade Freja efter. Det här blev kort.


(Bilden är från Google).
Gene Wilder som Willy Wonka.


Bisous.

The Sweaty Mile

Nu har jag varit duktig och sprungit en mil. En timme och fyra min, plus att vi sprang lite vilse, hjälpte andra som också hamnat lite fel, och tog det lugnt. (Borde alltså klara det under en timme). Så på lördag, då fan! 

Det är inte så lätt att hitta runt på Söder. Kanske jag en dag borde ta med mig kameran, vännerna och jordgubbar, för att upptäcka. Det vore något.

Nu ska jag ta en dusch. Och imorgon ska jag klippa mig.Lite gatukonst nere vid kanalen.


Cheerio.


The Breakfast Club

Sitter och äter frukost, försöker fixa bloggdesignen. Det är inte så lätt alltså. Får försöka mer ikväll.

Idag ska jag testa Midnattslopps-banan. Yes. Det blir säkert jobbigt.

Kom just tillbaka från en kompis. Vi såg En ung Jane Austen. Den var faktiskt väldigt bra, i jämförelse med de andra Jane Austen jag sett. Men snart ska jag dra ner till Söder för att testa banan.


Bzz ...


Cheerio.


I brist på annat

Ny blogg - en ny start på allt. Men jag började med att posta ett inlägg från min förra blogg. Det var rätt tragiskt att lämna den gamla, så jag antar att den här kommer att bli lite som den förra.

Idag har jag varit ute och vandrat runt i stan med några. Det var trevligt, och det blev mycket bilder.

Fixar om designen. Det är inte lätt det. Men nu ska jag gå och lägga mig.


Det är så roligt att fota med vidvinkel! :DJag lyckas alltid se skum ut på bilder. Antingen så skrattar jag, eller så ser jag skittrött ut.

Funderar på att ha den här bilden som header. Lagom höstig, lite tråkig, typisk header-bild i mina ögon.

Cheerio.

Home Sweet Home

Nu är jag äntligen hemma, efter fyra timmar i bilen från Dalarna. Tällberg var ett jättegulligt ställe med små hus som nästan alla hade en stor krans över grinden, verandor och möbler målade i blått och falurött - dvs. det bara skrek dalarna om det . Det var kul att träffa lite nya personer. Spännande :D Fast jag är så seg när det gäller den sociala bilten. Speciellt första dagen.

Nu är jag ungefär så trött man brukar vara efter att ha tillbringat en större tid i bilen. Men jag ska ut och springa om ungefär en timme i alla fall. För på lördag är det Midnattloppet. Hurra hurra!


Kom tillbaka för ett tag sedan. Det var jätteskönt att springa. Det blåste, jag hade ett lugnt tempo, blev inte anfådd och inte speciellt svettig förrän jag kom fram. Jag tror att jag har hittat tillbaka till jag-älskar-att-springa-sidan-av-livet. Det kommer att vara länge! Mwhaha :DKan ni gissa var detta fönster kommer från?

Cheerio.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0