l'eau bleue


aujourd'huiÅh, alltså min mage höll på att dö av hunger på vägen hem från min sommarjobbsplats. På vägen dit såg jag en mycket vacker kille, och han hade värsta snygga näsan. I like! ++ jag fick MVG på min omprovstenta på idrotten. wooho!

trop rougeAlltså jag har blivit ett jävla flower child, men det gör inget för jag älskar blommor. ihihih :D Om det gick skulle jag fylla hela lägenheten.

les roses

Åh, idrottsteori kan ta sig i röven. Jag förstår inte varför vi aldrig hade någon teori i Vasa Real, men det var väl i och för sig pretty pleasant att bara få göra det praktiska. Imorgon efter skolan ska jag kila upp till min sommarjobbsplats för att checka runt lite. Bisous!

le froidJag sitter och stresskriver på min fattigdomsuppgift som ska vara inlämnad i kväll. Det är så himla kallt att jag håller på att avlida här uppe i lägenheten. Jag hatar att jag måste åka iväg till skolan för att ha act. Ehehehe. Alltså om det inte hade varit sista gången som typ är den viktigaste, hade jag lätt stannat hemma hela dagen.  

le brouillard et le venaison


source:unknown

Jag har fått ett sommarjobb! woooooo :D

à la plage
Åh, alltså vart har det fina vädret tagit vägen? Jag kan inte hitta min kortläsare. mucho estupido. Men i morgon är jag leeeedig, så då kan jag leta reda på den. Bisous!

dimancheSöndag söndag söndag, och jag har tusen saker som ska vara inne på fredag. Begrav mig nu tack! Nej, men det är tur att vi är lediga på onsdag.

les prairies vertes


Gröna ängar.

tout ce qui est intéressantHit vill jag åka någon gång.

le lapin roseEftersom det bara var tre gånger kvar på kursen så fick vi som gjort alla nationella gå och göra vad vi ville på franskan. Så himla skönt! Home home home tänkte ju jag såklart, så jag sprang ner till tunnelbanan och for hem som en raket. Väl hemma insåg jag att jag har ungefär hundra saker som jag påbörjat, och som jag måste skriva klart till en tjugosjunde, så här finns det ingen tid för att lata sig D:

la mer, la ville et la vueÅh, jag vill åka till Vietnam!

brouillard et de lumière mystérieuseI mitt senaste inlägg från i fredags skrev jag ju om solenergi och hur skolan fick mig att bli så förfärligt trött och yr. Faktum var att när vi filmade samma eftermiddag så blev jag väldigt yr efter att ha snurrat ett antal gånger. Den yrheten försvann inte förrän vi bestämde oss för att gå ut och fortsätta filma. I lördags fick jag för mig att jag skulle vara supereffektiv och skriva klart hela min visa-historisk-förståelse-komplettering. Dock hann jag inte längre än att skriva klart min kickass disposition (alltså jag har typ börjat fatta poängen med att skriva en disposition nu!)och punkta upp lite idéer, innan jag upptäckte att jag hade feber. kul kul. Och självklart kom jag inte längre än så igår. Det är ganska så förunderligt hur hjärnan förnekar kroppens fysiska nederlag, och i stället hittar på massa sjuka idéer som bortförklaringar. Jaja, i dag är det söndag och jag ska åter sänka ned mitt huvud för att läsa om fattigdom, i min nya produktiva anda. Bisous

des roses et des chaussures vertesAlltså jag tror att min kropp drivs av solceller. Skolans kyliga korridorer bara tömmer mig på energi, och en lång dag med för många timmar spenderade inomhus gör mig galen. Jag flyr ut så ofta jag kan för att söka frisk luft och ljus. Till och med regnet som föll från skyn idag upskattade jag efter den långa och outhärdliga eftermiddagen på act.

griller dans la courGrillkväll på gården.

les bateauxÅh, haha vi bestämde oss för att inte filma idag efter skolan. Det var ett väldigt bra beslut, dels för att vi inte hade vår storyboard, och dels för att inte alla kunde. Sedan så var jag dödstrött också, förmodligen för att jag suttit inne i skolan hela dagen. Så efter skolan tvingade jag mig i stället ner på stan i jakt på ett par låga gröna converse. Till min besvikelse hittade jag inte ett enda par, så jag fick släpa mig tillbaka hemåt. När jag nästan nått min gata smet jag in på Shoeline, och gissa vad jag såg där! Oh yes, ett par gröna låga converse. wooo!

sur le balcon 2Middag på balkongen.

un mercredi sur le pont à l'OuestIdag slutade vi klockan elva och trettio, så jag och Hanna sprang ut i solskenet för att bota våra deprimerade sommarsjälar. Sedan tog vi tunnelbanan hem till mig och satte oss i parken. Där spenderade vi några timmar med mjukglass och ciabatta. Lite senare på eftermiddagen behövde Hanna rasta sin hund, så vi tog bussen hem till henne och gick runt lite i grönområdena där borta. Sedan checkade jag in hennes lägenhet, innan jag bestämde mig för att det var dags att röra på sig igen.

je suis très contentGud vad skönt det är att ha fixat alla nationella i engelska och franska! Hihihihi! Alltså idag hade jag reading & listening i engelska + tala i franska. Jag var så grymt orolig för hur det skulle gå när jag varken kunde ställa om till franska eller engelska completely. Alltså det kändes som jag satt där och bara eeehhhh, oui oui ... me aussi, men jag måste uppenbarligen ha sagt en del vettigt för jag fick mvg minus! wooop!

sur le balconBalkongen mot gården är mitt sommarhem. Här spenderar jag ungefär en fjärdedel av dagen, medan solen fortfarande lyser över hustaken. Idag köpte vi hem blommor och satte ut den gamla vinrankan från förra året.

le dimanche avec mal aux piedsIdag när jag gick ner på stan så bestämde sig mina elaka ballerinaskor för att ge mig världens skavsår. Mina fötter måste ha vuxit sedan jag använde dem sist, för jag har gått barfota i dessa skor många gånger förut. I morse fick jag värsta idén. Den kom som en blixt och for rakt igenom min hjärna, och nu vet jag precis vilka jag ska hålla min step 9 presentation about. Först hade jag ju tänkt att prata om Yelle, men hon sjunger ju på franska, så bror och syster-duon Angus & Julia Stone får ta över den rollen.

samediFörmiddagen och en del av eftermiddagen idag spederades åt att skriva klart litteraturuppdraget, wooo. Efter det tog jag min uttråkade kropp ut på en springtur. Nu är hela Sandra utmattad!

une théorieAlltså omg, jag har kommit på världens oreligiösaste teori! HAHAHA :D jag älskar synestesi!

la vidéo de musiqueNu har vi filmat några scener till vår musikvideo runt omkring där jag bor. Det var perfekt filmväder idag, och nästa vecka när vi ska filma ännu mer så ska det ju bli 20 grader, vilket är suuper! Det ska bli så spännande att se filmen när den är klar! Nu kallar litteraturuppdraget, så tjolahopp tjolahej!

rire et sourire... alltså oååh, jävla litteraturuppdrag. Jag har alldeles för mycket att skriva om.

des tomatesJag var nyss inne på Wictorias blogg och hittade trailern till One Day. Åh vad fin det verkar vara! På vägen hem från skolan smet jag in på Daglivs och köpte lite gourmettomater. Mums mums mums. Bisous!

quelle couleur il est aujourd'hui?http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/existentiellt/synestesi-satter-farg-pa-tillvaron_6132997.svd


Den här tjejen verkar dela mina underliga idéer om att sätta färg på tillvaron, ha självstyrda tankedrömmar som mera är som klara syner, och en hjärna fylld med saker bortom det vanliga. Très intéressant!

un très beau gars


Gotta tell you something that happened to me this morning on the subway, because it was for sure like the weirdest thing! När jag åkte till skolan imorse i snöstormen så såg jag en mycket snygg kille. Sedan när jag åkte hem igen ca 7,5 h senare så såg jag honom igen! Hur ofta händer något sådant liksom? Min hjärnas reaktion var ungefär likadan som minen på bilden ovan visar.


cheveux et d'autres chosesIdag haft nationella franska, dvs 40 min hörförståelse, 100 min läsförståelse+essäskrivning från 12:30 till 15:30. Jag fick mvg på hörförståelsen, woo, och de andra delarna kändes pretty good de med, trots att jag sket i att plugga igår kväll. På vägen hem firade jag med lite jordgubbar. Just nu sitter jag och försöker komma åt min mail, men dumma webmail fungerar ju inte. Imorgon börjar jag en halvtimme tidigare, oh noo för då har jag ännu mera nationella! ++, jag vet inte vart vi ska vara imorgon bitti, how great?

la merIdag har jag känt mig nästintill gråtfärdig, men samtidigt oerhört glad. Jag har varit såhär-nära-inpå-att-somna-trött och klar i huvudet som en som just tagit sig ett morgondopp. Jag har haft spring i benen och varit alldeles för inlindad i de etiska teorierna, som i sin tur får mig att bli lika förvirrad som Patrick Dempsey när han precis fångat Giselle i sin famn i Enchanted. För att sammanfatta min dag kort så skulle jag kunna säga att den varit väldigt blandad. Nu ska jag gå och proppa min redan överfyllda hjärna med lite franska, för imorgon har jag nationella i både franska och engelska. woo!

RSS 2.0