au-dessus des toits de la villeJag har bara varit hemma i två dagar, men det känns redan som det har blivit lite för mycket av sängliggande, iprenanvändande och "host host-harkel harkel" de senaste dagarna . Inte mycket har jag fått gjort. Men det är ju inte så lätt när man helst av allt bara skulle vilja kapa av stora delar av kroppen för att minska lite sjuksmärta. Men om inte kroppen känner för att göra världens tillbakaomställning inatt, så ser det ganska ljust ut inför morgondagen. Så nu ska jag sätta mig och läsa om irankriget.

Bisous!

une petite touche de la grippeI fredags kväll drabbades jag av lite influensa, med ont i armar och en del feber. I lördags natt låg jag och svettades och frös i min säng, vilket jag inte gjort sedan jag hade 40,3 graders feber för drygt 1 år sedan. Ja, det är kul att bli sjuk på kanske en av de viktigaste veckorna innan sportlovet. 

par la fenêtre de la voiture
Today's math went pretty well. Good for me.

à bientôt dans le monde des rêvesPå vägen hem från skolan var jag så trött och uppslukad i mina tankar att jag råkade åka för lite för långt med tunnelbanan. Men nu ska jag återvända tillbaka in i drömmarnas värld. Ses där.

herbes
Alltså, lärarbarn måste ha bland den högsta sjukfrånvåron by all time.

RSS 2.0