Hello Canada!

Bonjour bonjour!

Idag känner jag för att skriva klart min So-uppgift som jag äntligen fått grepp om nu. Men nej, jag måste plugga engelska. För på måndag ska det vara klart! Jag kommer att vara busy resten av veckan. Men det ska bli väldigt skönt att tillbringa det som återstår av höstlovet på stan/tittandes på film/bakandes. Jag har längtat efter att få kolla på någon mysig film med en stor kopp te och något nybakat.

Dessutom har jag massor av idéer till min vita vägg här hemma. Antingen kör jag på klädnypor och lina, eller så kör jag på min nya dyrare idé. Till den behövs det ett antal svarta ramar + fina porträttbilder.

PS. jag är lite sugen på att klippa mig. Jag diggar den här frisyren. Problemet är bara att jag kommer att sakna mitt hår så mycket! Och min lugg kommer aldrig att ligga kvar sådär snyggt.

 

BISOUS.


Mon Dieu!

 ... vad jag är trött på Islam och alla dessa diskussioner om vad kvinnans rättigheter är och inte är och mycket mer! Jag är fortfarande inte kalr med andra uppgiften :C Men nu tänker jag ta en liten break och fortsätta på engelskan. Det är hemskt, men fan vad jag hatar höstlovet!Bisous.


Hello tights!

Bonjour bonjour!

Idag ska jag plugga plugga plugga! Egentligen borde jag hämta en bottenplatta till mitt hus, men det tänker jag nog ine göra idag. No way! Ingen skola på lovet. Det räcker med att jag måste plugga skiten ur mig.

D'ailleures, jag vill jättegärna komma och plugga och dricka te och kolla på film med er, men jag måste verkligen få det här gjort först. Om jag blir klar med so:n till ett kommer jag :3Bisous.

Google Translate är din vän

Jag är lite nyfiken på Idol ikväll. Även om jag aldrig följt det så skulle jag vilja se när Reza sjunger "Don't stop me now". Men that's it. Ikväll blir det förmodligen ingen idol utan middag med vänner. Trevligt trevligt! :D

Jag kommer att sakna min prao så mycket! Men jag kan nog lova mig själv att det inte var sista gången jag var där. Jag kommer säkerligen säkert att komma tillbaka dit någon gång snart C:BISOUS!


The Last Day

Idag är det sista praodagen - en dag jag inte sett fram emot. För efter den återstår bara pluggandet. Jag är glad att jag praoar på SWE. Det har fått min kreativitet att flöda! Min högra hjärnhalva måste verkligen ha fått en kick och börjat jobba på riktigt. Det är fett nice.
Bisous.


Watch out!

Gissa vad jag har gjort idag? Jo, idag har jag gått runt på stan och frågat människor om jag får fota deras klockor. Det är lite läskigt! Det gick inte så bra eftersom alla har så jävla bråttom hela tiden. Allt som allt fick jag fyra bilder. Och jag måste ha kanske femtio i alla fall. Många måste tycka att jag är lite knäpp. Det är ju liksom ingen som har sagt åt mig att jag måste gå ut och fota folks klockor. Utan allt detta är för min lilla reklamuppgift! Men vad gör man inte för sig själv? Hahahahah. Jag känner mig fett kreativ, för hela idén kom till mig igår i någon slags dröm. Jag saknar lite färgglada klockor.Nu ska jag plugga. Jag är stressad :CBisous.

PSSSST
# 1. Jag tycker att det ligger lite Amelie från Montmartre-känsla över den här. Förövrigt blir det väldigt häftiga bilder i Monki's omklädningsrum. Jag ska sluta le sådär!
# 2. Lite tråkiga vardagliga droppar.
# 3. Jag hatar att jag ska ha så bråttom. Nu blev det ju bara skärpa på ett bär :C

Min reklamuppgiftsredovisning gick super :D Jag ska försöka göra en kortfilm av det. Och om jag lyckas ska jag fika. Jag gillar SWE.

Bisous!

Last/Night

BISOUS!

Arrows/In the Traffic LightsQuel photo tu préfére? (Photos extraites de la voiture sur le chemin d'Uppsala)


Breakfast/goes/Fashion/NO NO

Bonjour!

Idag har det regnat och jag har lunchat med Freja. Det var trevligt! C: Thelins har faktiskt väldigt goda mackor. Sedan har jag även börjat skissa på min reklamuppgift. Så den borde vara klar på måndag. Jag älskar att min prao ligger där den gör. För efter den hann jag ta en runda inne på Monki. Där hittade jag värsta snygga klänningen som jag även provade. Den var som gjort för mig! :D Hur som helst köpte jag inte den utan en kjol och en tröja. Jag funderar på att önska mig den där klänningen, om jag inte hinner köpa den innan det blir julafton förstås!

Snart åker jag iväg till Uppsala-jäveln! JAG VILL INTE!!! Men först ska jag uppfylla Klaras önskning och lägga ut en liten dagens och lite inköp, samt bilder på la robe fabuleuse. HAHAHA :D


La robe fabuleuseHahahah, det är nästan så att jag inte vill lägga ut den här. Borde kört på självutlösare.

Bisous!

HEY HEY RASPBERRIES! COME COME!

Bonjour!
 
Gissa vad jag sitter och äter på? Yes, hallon!

Idag har jag intervjuat chefen på SWE. Trevligt trevligt. Sedan hann jag även sammanfatta hela intervjun. Så jag fick ganska mycket gjort på förmiddagen, alltså gick den ganska snabbt. Imorgon ska jag intervjua AD'n. Så nu ska jag plugga och skriva ner lite intervjufrågor passande till en AD.Bisous.

Keep focused/Two weeks left

Jag har väldigt svårt för att fokusera just nu. Det är prao och jag har skitmycket jobb både här hemma och där. Jag hatar långtidsplanering. Typ "om fem veckor ska det här och det här och det här vara klart". SKIT. Sedan är det lov och så måste man jobba som fan. Eller så tvingas man helt enkelt att planera. Så här sitter jag och jobbar på So-uppgifter som ska vara klar om tre veckor ungefär. YES.

Dessutom är jag så jävla trött på datorer. Det är inte kul att sitta framför datorn hela dagen lång. Nu är det extra billigt att åka till London, everybody! LET'S GO! :DBisous.

The first day/Feeling nervous

ÅHNEJ! Snart ska jag iväg till min praoplats. Feeling a little bit nervous. :C Aahhh. Jag antar att det blir två hårda veckor fulla av jobb.

I eftermiddag ska jag i alla fall gå och leta efter en sån här!
BISOUS.

Happy face/months ago


Bild snodd från Klara.

Jag hoppas att du inte har något emot det? C: Because I really love this pic :D
Jag minns hur varmt det var den dagen. Det gick ju knappt att gå i solen utan att bli svettig. 
Och jag saknar mitt hååår så mycket! Men snart är det tillbaka.

Nu sitter jag i alla fall och äter the perfect breakfast på the perfect breakfast-fatet som kommer att passa perfect i mitt nya rum med min rosa kaninlampa! Jag fick just en superidé! Samma sak igår kväll.

Bisous.

i want to go to paris

sûr bien! Det är nästan konstigt att jag inte varit där än. Jag älskar franska filmer och allt som har med Frankrike att göra. Underbart C: Jag måste helt enkelt åka dit i vår. Det är ju helt cp att jag aldrig varit där.

Onöig information och fina bilder.

Bisous.

gubbandy goes fucked up?

Bonjour bonjour!

Då var jag äntligen hemma från den jobbiga BUL 1 kursen. Det är hårt att slöa bort en hel dag ute på Liiidingö! Tove, du missade verkligen ingenting idag. Det ända jag lärde mig var att jag skulle börjat med teknikövningar tidigare. Men till och med det visste jag nog innan. ;) Nu är jag så gott som död, men det är okej för dagen är över! Det var bara jag och Klara tillsammans med massor av fyrtioåriga gubbar +  en sjuttonårig kille. Alla gubbar spela gubbandy förutom en, vilket var väldigt tråkigt för jag HATAR gubbandy!

Nu är jag hungrig!

BISOUS.


I WANT TO GO TO A CONCERT
Min lilla mobil är grym på konserter! kärlektillden!

Jag känner mig så deppig. Det är Evas fel :C Hahahaha. Jag måste fråga ut henne när jag kommer tillbaka från lovet. Att hon inte kan motivera sig lite bättre alltså!

Jag känner verkligen för att gå på konsert och glömma allt just nu.

By the way, these are the shoes I want so badly C: 

BISOUS!


hej hej fredag!

... jag har längtat så mycket efter dig! :D Imorgon är det BUL 1 kurs hela dagen. Jag hade glömt det!

Jag är hemma på lunch just nu pga inställda lektioner. Idag ska jag förmodligen få reda på mitt betyg på svenskaföredraget. I'M SO EXITED! :D Och mina tapeter håller på att sättas upp. Pics down.

Klara - skicka alla Owl City låtar så blir jag glaaaad!!

BISOUSBISOUS!

so sick of facebook

Idag har jag inte roat mig framför facebook, nej nej - jag har roat mig med min kamera hela dagen.

BISOUS.


Swimming in MiamiCLICK!


Feber utan el

Bonjour bonjour!

Vi har ingen el i huset och jag är hemma och har feber. Egentligen skulle jag varit i skolan och gjort mitt konsthistorieprov. Men när jag kom till dit fick jag veta att det var uppskjutet. Och jag som sett fram emot att bli av med det.

Dessutom känner jag mig väldigt sugen på att baka något gott. På höstlovet tror jag att jag ska testa att baka macaroons. De ser så söta ut!


YUM!

Bisousbisous.

In the ElevatorJag känner mig så otroligt lat. Och snart är det prao. Egentligen har jag mycket att plugga på under praoveckorna/lovet, men jag har fått för mig att det inte är någonting. På onsdag är det prov i konsthistoria. Imorgon ska jag försöka springa på gympan. Hurra.

BISOUS!

Polaroider och steroider

BONJOUR!

Snart är hela veckan avklarad. Imorgon är det fredag, sedan är det bara prov i konsthistoria och engelskaredovisning kvar! Sen är det prao prao höstlov! WOHO!

Vi har ett lite roligt polaroidprogram på datorn nu. Det är som en riktig polaroidkamera - i datorn. För kommer det upp en liten polaroidkamera i ena skrivbordshörnet, man drar dit en bild, väntar och så kommer det ut en brun bild, ungefär så som det brukar bli. Efter någon minut blir det en polaroid! COOLT! :D hehehe. Det låter tom som en polariodkamera :DYAY.


Såhär fint blir det! Man kan även bestämma hur "brun" man vill ha den.


BISOUS.


RSS 2.0