lalalalala ...

Imorgon flyttar vi ut till vårt hus en liten bit utanför stan. Där finns det än så länge ingen internetuppkoppling. Det ska bli spännande att se hur mycket insekter jag kommer att vakna upp bland i övermorgon, ehh. NEJ! Vi har varit här i Tuy Hoà i precis en vecka idag. Det var på kvällen förra fredagen vi äntligen kom fram till Ho Chi Minh City/Saigon efter 24 timmars flygresa med 7 timmars väntetid på en kall flygplats i Doha, Qatar. Det har tagit lite tid att göra i ordning huset, beställa madrasser, lakan, matbord, soffa osv. Och sedan leveranser. I Vietnam är "imorgon" dagen då allt sker/svaret på alla frågor. Men i praktiken fungerar det inte riktigt så.

Trots att vi stökat runt i olika affärer i sökandet efter lakan, möbler och madrasser, har vi ändå hunnit med en hel del annat. Idag köpte jag ett par skor för 200 000 vnd, vilket motsvarar ungefär 80 kr. Vi har även besökt den svettiga marknaden. Dessutom har Simon fått känna sig lite lång.





 















Det var lite bilder från flygplatsen i Doha, en park i Saigon/Ho Chi Minh och från flyget när vi seglar in över Tuy Hoà. Mer kommer.

Bisous.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0