la robe la plus bien cousu!


Säg god eftermiddag till min nya godisklänning! I den kommer jag att kunna servera GB's Bigpackglass i smakerna jordgubb, päron och vanilj, och matcha helt perfekt. Jag tror att det är den mest välskräddade klänningen jag någonsin testat, så det är ju en himla tur att den sitter som smäcken på. Vänta tills jag ränner runt i den om någon månad. Då jag ska visa hur fantastisk den är. Bisous!

Kommentarer
Postat av: Hilda Hildoria Larsson

Sandra, hej!

Det här kanske verkar lite konstigt men det får vara det, konstigt är ofta bra. Jag var en av de mångamångamånga som läste Sandra Beijers inlägg om brevvänner, minns du? Jag skrev till några stycken och har hittat några fina mailkompisar. Så himla bra det där, brev. Men så var det även några som jag sparade länkar till utan att skriva och du är en av de personerna. Saken är den att jag sedan den fjärde maj bor på Ekerö, det är fantastiskt fint här och jag är dunderpepp på att möta sommaren i sthlm. Men efter att ha bott hela mitt nittonåriga liv på Gotland fram tills nu så kan jag behöva träffa fina människor som liksom 'kan' Sthlm och så. Det är så lätt att bli vilsen såhär i början! Jag har tjuvkikat lite i din blogg och du verkar vara en sån där människa som jag behöver( och vad söt du är!). Berättar lite kort om mig nu så får du svara på min mail om du har lust att lära känna en ny finurlig flicka, hoppas det, vore mys. Okej, Hilda är namnet men jag vill heta Hildoria helst. Sommarjobbar som personlig assistent och medlemsvärvare åt SOS barnbyar. Tycker om( läs: älskar!)film, ord(skriver gärna, läser), konst( målar,tecknar, fotograferar... ser),kaniner, kakor, musik, resor( har varit i Paris 2ggr t.ex, fint att du verkar gilla Frankrike så mkt!), höga skratt, klänningar, loppis, läppstift, carbonara, regnbågar och tigrar. Jag har ganska lätt för att tycka om saker och skulle kunna skriva så mycket mer här... jag gillar även att träna Roller Derby och att dricka rödvin. Och Harry Potter. Och David Bowie. Och Frida Kahlo. Och våren. Och hösten. Gröna ängar och skogar... nyupptäckta platser, picknick. Jag tycker mindre om att sakna någon, vilket jag gör varje minut just nu. I sommar vill jag lyssna på livemusik, dansa, promenera i omvägar, rulla ned för en kulle eller två och skrubba upp benen sådär lagom. Allt varvat med skratt, smilgropar. Men för att avsluta detta ordspotteri så vill jag bara skriva att det vore fint att ses någon gång. Glass är ju viktigt att få i sig,visst?

Kramkalas & konfetti

Hildoria*

2012-05-19 @ 12:20:45
Postat av: sandra

åh, hej hilda hildoria! förlåt att jag inte svarat tidigare. min skola uppehåller mig alldeles för mycket. du låter ju som en jättebra person! jag tycker också om rödvin och nästan allt annat som du skrivit här!! massor av utropstecken! hahaa. jag tycker absolut att vi borde ses någongång. sandra beijers brevvänsinlägg var det bästa! glass är livsviktigt att få i sig! om vi ses ska jag visa dig den italienska glassbaren som har den bästa glassen som finns.

kramar och sockervadd!

sandra

2012-05-23 @ 15:56:49
URL: http://poptartsforbreakfast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0